Opdracht plaatsen

Upload hier de bestanden die u wilt laten vertalen. Vul vervolgens uw contactgegevens in. Een van onze projectmanagers neemt uw opdracht direct in behandeling en zet een team van vertalers aan het werk. Deze projectmanager is uw persoonlijke aanspreekpunt en houdt u op de hoogte van het verloop. Hoe lang het duurt voor uw tekst is vertaald, ligt aan de omvang. Wij gaan standaard uit van een vertaalsnelheid van 2.000 woorden per dag per vertaler.

Vertaling

Gewenste doeltaal of -talen

Doeltaal1
Doeltaal2
Doeltaal3

Extra opties

Uw wensenpakket uitbreiden met extra opties  

U heeft nu gekozen voor een standaardvertaling. Een standaardvertaling is een vertaling uitgevoerd door een professionele native-speakervertaler en gecontroleerd door een vakkundig revisor waarbij gewerkt wordt volgens de gecertificeerde werkwijze conform ISO 9001 en 17100. In bepaalde gevallen is een conceptvertaling goed genoeg (documenten voor intern gebruik bijvoorbeeld). In de praktijk betekent dit dat de vertaling wordt afgeleverd als draft en niet gescreend is door een tegenlezer.

Conceptvertaling:

conceptvertaling

Mogelijk wilt u uw wensenpakket uitbreiden. Hieronder vindt u een aantal opties om uw vertaling optimaal af te stemmen op de gewenste output.

Ja ik wil:

extra

Contactgegevens

Aanhef