Stel uw ideale vertaling samen

De tarieven die op deze website genoemd worden zijn gebaseerd op een standaardvertaling. Een standaardvertaling is een vertaling uitgevoerd door een professionele native-speakervertaler en gecontroleerd door een vakkundig revisor, waarbij gewerkt wordt volgens de gecertificeerde werkwijze conform ISO 9001 en ISO 17100. Op deze pagina vindt u een aantal opties om uw vertaling optimaal af te stemmen op de gewenste output.


Vertalen plus

Extra controle (+€ 0,03 per woord)
De vertaling wordt door een tweede onafhankelijke revisor gescreend, waarbij de focus ligt op grammatica en spelling. 

Extra copywriteslag (+€ 0,05 per woord)
Optie bij teksten waarbij meer vertaalvrijheid is gewenst (advertenties, slogans en reclamemateriaal bijvoorbeeld).

Beëdiging (Prijs op aanvraag)
Een beëdigde vertaling is een vertaling die is gewaarmerkt door een vertaler die voor een bepaalde talencombinatie door een rechtbank is beëdigd. 
 

Transcreation (+€ 0,07 per woord)
Meer dan bij een reguliere vertaling of bij de optie vertalen + extra copywriteslag wordt bij transcreation de brontekst volledig losgelaten. Bij transcreation worden tekstgedeeltes weggelaten, verplaatst, herschreven of toegevoegd.

Vertalen + SEO (Prijs op aanvraag)
Wij houden bij het vertalen van uw website rekening met het feit dat de anderstalige website gevonden moet worden door Google. 


VERTALEN MIN

Conceptvertaling (-€ 0,03 per woord)
In bepaalde gevallen is een leesbare tekst goed genoeg: als de lezer maar begrijpt wat er staat (documenten voor intern gebruik bijvoorbeeld). In dat geval volstaat een conceptvertaling. In de praktijk betekent dit dat de vertaling wordt afgeleverd als draft. Het resultaat is een leesbare, bruikbare vertaling, die niet geschikt is voor publicatie. Deze vertaaloptie is vanzelfsprekend voordeliger dan een reguliere vertaling. 

 

KORTINGEN

Mogelijk komt uw aanvraag in aanmerking voor een korting. Zo geven wij nieuwe klanten bijvoorbeeld een welkomstkorting van 10%! Op meertalige opdrachten met minimaal drie talen en 1.000 woorden per taal ontvangt u 5% korting. Daarnaast geven we korting op aanvragen met hoge woordvolumes. Bij een opdracht vanaf 10.000 woorden is dat al 5%.


EXTRA DIENSTEN

  • Tekstrevisie
  • Tekstschrijven
  • Tolkdiensten
  • Desktoppublishing (DTP)
  • Online mediaonderzoek en researchwerk
Snelle service met persoonlijke benadering. Ook bij lastminute aanvragen altijd behulpzaam en dragen de zorg aan super snelle levering. Wij zijn meer dan tevreden!
Sara Creemers   Maastricht marketing
Zeer tevreden over de kwaliteit van de vertalingen. Snelle service en goede communicatie!
Gerwin van Essen   WSI Models
Perfect bureau. Kwaliteit is goed. Persoonlijk. En afspraak = afspraak. Daar houd ik van. En niet duurder dan collega’s! Ga zo door.
Peggy van Sebillen   Zuiderlicht