Design & lifestyle

GEDURFD. SPOT ON.

U bent er zich als geen ander van bewust: uw merk heeft een geheel eigen identiteit. Een eigen DNA. Dat DNA zit verweven in al uw communicatie. Uw eigen stijl in woord en beeld.

Uw DNA in woord en beeld

Van uw website tot aan advertorials en magazines, van catalogus tot aan de labels van uw producten. Uw DNA moet voelbaar zijn in alles wat u doet en maakt. Uw stijl moet uniform én uniek zijn.

Bij een vertaling voor de design- en lifestylebranche gaat het om zoveel meer dan om mooi vertaalde woorden. Deze kiezen we uiterst zorgvuldig, zodat ze in harmonie zijn met uw producten, uw merkidentiteit en merkbeleving. We werken daarom uitsluitend met ervaren vertalers die ervaring hebben binnen uw vakgebied. Zij kijken verder dan de woorden. Wat past er bij u, uw producten, uw doelgroep en uw beeldmateriaal?

Onze klanten in design en lifestyle

We hebben in de afgelopen 25 jaar heel wat ervaring opgedaan in vertaalprojecten op het gebied van design en lifestyle. Zo hebben we bijvoorbeeld regelmatig vertaalprojecten gedaan voor klanten als Koninklijke Mosa, Clou, Maurice Mentjens, PTMD Collection, Moooi en FORMANI.

Voor deze bedrijven, en vele andere binnen het vakgebied, vertalen we onder andere designproductbeschrijvingen, websites, webshops en marketingteksten zoals persberichten, catalogi en magazines.

Vormgeven en creëren

Bij Duo gaan we graag nog een stap verder voor onze klanten. Wij vertalen namelijk niet alleen uw teksten, we kunnen ze ook voor u creëren. Ons brede (internationale) netwerk bestaat niet alleen uit ervaren vertalers, maar ook uit professionele gespecialiseerde copywriters. Ze schrijven alle content die u nodig heeft, of dit nu productbeschrijvingen, magazineartikelen of social media content is. We kunnen deze daarna voor u laten vertalen of direct in meerdere talen laten schrijven.

We bieden daarnaast nog een aantal extra diensten aan, zoals de ondertiteling van uw beeldmateriaal en dtp-diensten. Zo kunnen we u heel wat werk uit handen nemen. Laten we samen vormgeven aan uw content.

Vraag uw offerte aan

Onze expertise sluit naadloos aan bij die van u. Zelf onze kwaliteit ervaren? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met ons team.

Direct contact met onze projectmanagers?
+31 (0)43 3256339info@duovertaalburo.nl

Wat onze klanten zeggen:

Sara Creemers
Sara Creemers
Riverdale
Lees verder
Snelle service met persoonlijke benadering. Ook bij lastminute aanvragen altijd behulpzaam en super snelle levering. Wij zijn meer dan tevreden!
Frans de Bray
Frans de Bray
Oad Groep BV
Lees verder
Een fijn bedrijf, aardige medewerk(st)ers - heel wat waard - een snelle service, alles kan in overleg en vertrouwen; kortom, geen reden om een ander Vertaalbureau te zoeken.
Carla Koopman
Carla Koopman
Coty Benelux BV
Lees verder
Uitstekende vertalingen, spoedjes zijn geen probleem en verder altijd snel.
Yvonne van Vliet
Yvonne van Vliet
Le Rocchine S.P.A.
Lees verder
Goede service, snel en professioneel!!!
Susan van Empel
Susan van Empel
Boots
Lees verder
We zijn erg tevreden over de diensten van Duo. Correct, snel en conform afspraak. Top.

Cases

Koninklijke Mosa

We vertalen allerlei teksten voor Koninklijke Mosa, een schoolvoorbeeld van Nederlandse industrie en design. Lees meer over onze samenwerking!

Lees meer »