Vertalen

Vertalen is onze core business. We zorgen er al ruim 25 jaar voor dat uw unieke boodschap perfect wordt uitgedrukt in elke gewenste taal. Onze vertalingen lezen als originele teksten en sluiten naadloos aan bij uw branche en doelgroep.

Onze expertises liggen binnen de volgende gebieden:

  • Marketing + content
  • Beauty + fashion
  • Design + lifestyle
  • Kunst + architectuur
  • Food + leisure

Vertalingen door gespecialiseerde native speakers

Bij Duo worden uw teksten altijd door een native speaker, iemand met uw gewenste taal als moedertaal, vertaald. We selecteren deze vertaler ook op basis van zijn of haar ervaring binnen uw specifieke vakgebied. Dit zorgt ervoor dat u een vertaling ontvangt met een perfecte balans tussen taal, inhoud en terminologie, geheel toegespitst op uw doelgroep. Uw vertaling wordt tevens altijd gereviseerd door een tweede, eveneens gespecialiseerde native speaker.

Standaardvertaling of conceptvertaling?

U heeft bij ons de keuze uit twee soorten vertalingen: de standaardvertaling, zoals u gewend bent van vertalingen, en de conceptvertaling.

Soms is een uitgebreide vertaling van ieder stukje tekst in een document niet nodig. Zeker als u enkel wilt weten waar een tekst over gaat. In dat geval kunnen we een conceptvertaling voor u maken. Deze vertelt u wat de boodschap van de tekst is, en doet dat vele malen helderder dan bijvoorbeeld een vertaling door een willekeurige online vertaalmachine. Ook onze conceptvertalingen worden gemaakt door native speaker vertalers met ervaring binnen uw branche.

De kosten voor een conceptvertaling zijn doorgaans lager dan die voor een standaardvertaling, omdat er bij deze vertalingen geen extra revisieronde plaatsvindt. Dit maakt een conceptvertaling perfect voor eigen of intern gebruik.

Vraag een offerte aan voor uw vertaling

Interesse in een vertaling van Duo? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan of neem contact op met ons team.

Direct contact met onze projectmanagers?
+31 (0)43 3256339info@duovertaalburo.nl

Cases

Koninklijke Mosa

We vertalen allerlei teksten voor Koninklijke Mosa, een schoolvoorbeeld van Nederlandse industrie en design. Lees meer over onze samenwerking!

Lees meer »

Zaanse Schans

Samen met de Zaanse Schans zorgen we ervoor dat ook toeristen de teksten van deze populaire trekpleister kunnen begrijpen. Lees meer over onze samenwerking!

Lees meer »