Vertaalbureau Limburg

Duo vertaalburo is een vertaalbureau in Limburg dat professionele vertalingen in veel verschillende talen, voor veel verschillende sectoren maakt. We zijn gevestigd in Maastricht, maar hebben klanten door heel Limburg en ver daarbuiten.

De werkwijze van het vertaalbureau van Limburg

Als vertaalbureau in Limburg hebben we jarenlange ervaring met het vertalen van de meest uiteenlopende teksten voor een breed scala aan klanten. We hanteren deze werkwijze bij onze vertalingen:

  • U levert de teksten die u wilt laten vertalen aan, met vermelding van de gewenste deadline.
  • Onze projectmanager maakt een woordentelling en bevestigt de deadline
  • We selecteren de juiste gespecialiseerde vertaler aan de hand van de talencombinatie, de branche waarin u werkzaam bent, het type tekst en eventuele andere wensen.
  • Onze vertaler gaat aan de slag met de vertaling.
  • Een andere gespecialiseerde vertaler controleert het document, zodat u verzekerd bent van een foutloze vertaling.
  • U ontvangt de vertaling.


We hebben graag persoonlijk contact met u, zowel voor als na het maken van de vertaling, over uw wensen. U krijgt altijd een vertaling die foutloos is en die aan uw wensen voldoet.

Alle talen en alle sectoren bij het vertaalbureau van Limburg

Wij bieden vertalingen vanuit en naar alle talen en zijn bekend met elke branche en de daar bijhorende vertalingen. Zo hebben we vertalingen gemaakt voor het Nederlands Mijnmuseum in Heerlen en voor de Gemeente Maastricht. Al onze vertalers zijn opgeleid en, door hun jarenlange ervaring en brede expertise, breed inzetbaar.

Is er specialistische expertise nodig voor uw vertaalopdracht? Dan putten wij uit ons uitgebreide netwerk van gespecialiseerde technisch vertalers, marketingvertalers en vertalers uit alle andere sectoren. We hebben inmiddels vertalingen voor elke branche gemaakt: ze kennen geen geheimen meer voor ons. We vinden altijd de meest geschikte vertaler voor uw vertaalproject.

Duo: hét vertaalbureau in Limburg

Wilt u meer informatie over ons deskundige vertaalbureau in Limburg? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via  onderstaande knop, lees meer over Duo vertaalburo of neem contact op met ons team.

Direct contact met onze projectmanagers?
+31 (0)43 3256339info@duovertaalburo.nl

Cases

Koninklijke Mosa

We vertalen allerlei teksten voor Koninklijke Mosa, een schoolvoorbeeld van Nederlandse industrie en design. Lees meer over onze samenwerking!

Lees meer »

Zaanse Schans

Samen met de Zaanse Schans zorgen we ervoor dat ook toeristen de teksten van deze populaire trekpleister kunnen begrijpen. Lees meer over onze samenwerking!

Lees meer »