Online vertaalbureau

Duo vertaalburo is hét online vertaalbureau met ruime ervaring en een uitgebreid servicepakket op maat voor bedrijven in diverse branches. Wij doen al jaren waar we goed in zijn en dat wordt gewaardeerd door onze klanten . Met een flexibele instelling en een uitstekende kwaliteitsgarantie kunnen we een brede klantenkring voorzien van vertalingen op maat in vele talen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en een vertaaladvies op maat!

Online vertaalbureau Duo

In 1995 werd Duo vertaalburo opgericht. Inmiddels zijn we een van de meest toonaangevende en gerenommeerde online vertaalbureaus van Nederland en werken we samen met veel klanten, zowel nationaal als internationaal. Kwaliteit staat bij onze vertalingen altijd voorop en daarom gaan we dan ook gestructureerd en deskundig te werk. Een goede vertaling is voor ons een tekst die leest als een oorspronkelijke tekst, vakinhoudelijk klopt en naadloos aansluit op uw branche en doelgroep.

online vertaalbureau duo: onze tarieven

Wij zijn een online vertaalbureau, dus bij ons kunt u eenvoudig online een opdracht plaatsen via onze website. Het tarief voor een vertaling wordt bij ons per woord berekend en is afhankelijk van de talencombinatie en de lengte van de tekst. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw vertaling of neem contact op met ons team voor meer informatie.

Direct contact met onze projectmanagers?
+31 (0)43 3256339info@duovertaalburo.nl

Cases

Koninklijke Mosa

We vertalen allerlei teksten voor Koninklijke Mosa, een schoolvoorbeeld van Nederlandse industrie en design. Lees meer over onze samenwerking!

Lees meer »

Zaanse Schans

Samen met de Zaanse Schans zorgen we ervoor dat ook toeristen de teksten van deze populaire trekpleister kunnen begrijpen. Lees meer over onze samenwerking!

Lees meer »