Over Duo

Vertalen is zoveel meer dan het omzetten van woorden in een andere taal. Vertalen is begrijpen wat de intentie en de boodschap van een tekst is, en deze vervolgens in precies de juiste woorden uitdrukken. Daar is veel gevoel en een grote expertise voor nodig. Bij Duo Vertaalburo begrijpen we sinds 1995 de nuances van ons vak én dat van u. Zo zorgen we voor de beste vertalingen.

Duo’s werkwijze

Onze klanten staan bij ons bovenaan. Vertalen we een brochure voor een klant in de leisure branche, een webshop voor een beautymerk of een catalogus voor een designer: ieder vertaalproject vraagt om een compleet andere aanpak.

Vertalen is mensenwerk en échte kwaliteit komt van binnen. Bij Duo vertalen we met gevoel en zetten we goed opgeleide vertalers met specifieke vakkennis in. Zij weten daardoor altijd precies hoe zij een perfecte vertaling voor u en uw doelgroep maken. Daarnaast snappen onze projectmanagers wat u beweegt en zorgen ze ervoor dat uw vertaalprojecten soepel verlopen.

Internationale expertise én klanten

We verzorgen al 25 jaar vertalingen voor klanten waar we erg trots op zijn. In die tijd hebben we ons gespecialiseerd binnen verschillende (creatieve) vakgebieden. We bedienen bekende klanten uit verschillende landen binnen deze expertises:

  • Marketing + content
  • Beauty + fashion
  • Design + lifestyle
  • Kunst + architectuur
  • Food + leisure

We bieden daarnaast ook juridische vertalingen (inclusief beëdigde vertalingen), technische vertalingen, agrarische vertalingen, medische vertalingen en webshop– en websitevertalingen. Er is vrijwel geen vertaalproject of talencombinatie dat onbekend terrein voor ons is.

Meet our team

Ons team weet precies hoe ze uw vertaalproject aan moeten pakken, hoe complex deze ook mag zijn. Onze medewerkers weten welke vragen zij moeten stellen om ervoor te zorgen dat u de vertaling krijgt die u verwacht. Ze zorgen voor een strakke planning en maken de kosten en levertijd transparant en inzichtelijk. Geen zorgen: desgewenst nemen ze u alles uit handen.

Past Duo bij u? Vraag een offerte aan!

Worden wij uw nieuwe vertaalpartner? Neem de proef op de som en vraag een geheel vrijblijvende offerte aan of neem contact op met ons team om kennis te maken.

Direct contact met onze projectmanagers?
+31 (0)43 3256339info@duovertaalburo.nl

Cases

Koninklijke Mosa

We vertalen allerlei teksten voor Koninklijke Mosa, een schoolvoorbeeld van Nederlandse industrie en design. Lees meer over onze samenwerking!

Lees meer »

Zaanse Schans

Samen met de Zaanse Schans zorgen we ervoor dat ook toeristen de teksten van deze populaire trekpleister kunnen begrijpen. Lees meer over onze samenwerking!

Lees meer »