Agrarische vertalingen

Teksten op voedselverpakkingen, handleidingen voor een automatische voedersystemen of zaai-instructies: agrarische teksten staan boordevol wetenschappelijke vakinformatie en complexe terminologie. Een goede agrarische vertaling kan dan ook alleen door echte specialisten worden gemaakt.

Agrarisch vertaalbureau Duo

De agrarische sector is gebonden aan strenge regels en continu veranderende eisen. En voor ieder vakgebied binnen deze sector zijn er weer andere regels en kenmerken. Daar weet u natuurlijk alles van. De verkoop en export van producten gaat vaak samen met enorme hoeveelheden documentatie, vergunningen en certificaten. Bij agrarisch vertaalbureau Duo weten we dat het voor uw bedrijf van essentieel belang is dat u de juiste documentatie in de juiste talen op het juiste moment in huis heeft.

We werken bij agrarisch vertaalbureau Duo alleen met vertalers die weten waar ze het over hebben. Vertalers die weten waar ú het over heeft. Zij beschikken over alle benodigde vakinhoudelijke kennis en ervaring, en weten daardoor precies wat uw doelgroep wilt en welke terminologie zij moeten gebruiken in een agrarische vertaling. Of het nu gaat om een document voor de land- en tuinbouwsector, de veeteelt, de voedingssector of de onoverkomelijke juridische documenten die bij de agrarische sector komen kijken. Ook voor marketingvertalingen en het vertalen van uw website kunt u terecht bij Duo vertaalburo.

Agrarische vertalingen voor onze klanten

We verzorgen regelmatig vertaalprojecten voor klanten in de agrarische sector, zoals Bayer, Koppert B.V., Harvest House, Modiform, ICL Group, Elburg-Smit BV, Grodan en BASF (Nunhems).

Voor hen, en andere bedrijven binnen de agrarische sector, vertalen we onder andere land- en tuinbouwverslagen, rapporten, etiketten, onderzoeken, marketingmateriaal als brochures en websites.

Copywriters voor agrarische teksten

We hebben een passie voor taal en woorden. Daarom doen we meer dan alleen vertalen. Onze agrarisch-gespecialiseerde copywriters creëren iedere tekst die u nodig heeft, in vrijwel iedere taal: van een compleet complex onderhoudsboek tot transcreation van uw onderzoeksrapport. Ook voor een aantal extra diensten kunt u een beroep doen op ons. Denk aan desktop publishing en editing of post-editing van uw documenten.

Offerte aanvragen voor uw agrarische vertaling

We gaan graag aan de slag met uw agrarische vertalingen. Vraag nu een geheel vrijblijvende offerte aan of neem contact op met ons team.

Direct contact met onze projectmanagers?
+31 (0)43 3256339info@duovertaalburo.nl

Cases