Beauty & fashion

AFGEWOGEN. PERFECT.

In de wereld van beauty en fashion draait alles om beleven, voelen en ervaren. Bij Duo begrijpen we dat als geen ander. Uw vertaalde teksten moeten lezen alsof zij in de taal van uw lezer zijn geschreven. Ze moeten de lezer mee kunnen voeren. Daarom wegen we ieder woord zorgvuldig af, voordat we het kiezen. De vertaling mag niets aan uw kracht en stijl verliezen.

Een eigen identiteit

U beschrijft hoe de luxueuze stoffen van uw producten aanvoelen, welke tonen uw eau de toilette bevat of welke effecten uw oogcrème heeft op de huid. Natuurlijk wilt u dat dit net zo goed uit de verf komt in een vertaling, als in de originele tekst.

Beauty- en fashionvertalingen zijn een vak apart. Bij Duo weten we precies wat er nodig is om uw klanten mee te nemen in de beleving van uw merk. Daarom zetten we uitsluitend ervaren, gespecialiseerde vertalers in. Zij zorgen voor een unieke ervaring – ook in een andere taal.

Beautyvertalingen voor onze klanten

We maken al jaren vertalingen voor de beautybranche en fashionbranche. Zo hebben we bijvoorbeeld vertaalprojecten gedaan voor Dior, Steve Madden, HUMANOID, Vingino, s. Oliver Benelux, Protest Sportswear, Van de Velde, Rituals, Sisley Paris, Benefit Cosmetics, Pro Duo, The Happy Skin en Dr. Hauschka.

Voor hen, en vele andere bedrijven in dit vakgebied, vertalen we onder andere persberichten en persdossiers, trainingen, bijsluiters, webshops en websites, en marketingteksten zoals brochures, productcatalogi, advertorials en complete magazines.

Laten we samen schoonheid creëren

Bij Duo gaan we verder dan vertalen. We kunnen u namelijk al vanaf het begin ondersteunen bij het creëren van uw content. Onze ervaren en gespecialiseerde copywriters schrijven alle content die u nodig heeft, of dit nu productbeschrijvingen voor uw website, advertorials of social media content zijn. Zij zijn perfect in staat om uw merkgevoel, geheel in uw stijl, uit te drukken.

We bieden daarnaast ook een aantal extra diensten aan, zoals de ondertiteling van uw beeldmateriaal en dtp-diensten. U haalt met Duo dan ook een echte partner in huis.

Vraag een offerte aan

Onze expertise ervaren? Vraag dan nu een geheel vrijblijvende offerte op maat aan of neem contact op met ons team.

Direct contact met onze projectmanagers?
+31 (0)43 3256339info@duovertaalburo.nl

Wat onze klanten zeggen:

Sara Creemers
Sara Creemers
Riverdale
Lees verder
Snelle service met persoonlijke benadering. Ook bij lastminute aanvragen altijd behulpzaam en super snelle levering. Wij zijn meer dan tevreden!
Frans de Bray
Frans de Bray
Oad Groep BV
Lees verder
Een fijn bedrijf, aardige medewerk(st)ers - heel wat waard - een snelle service, alles kan in overleg en vertrouwen; kortom, geen reden om een ander Vertaalbureau te zoeken.
Carla Koopman
Carla Koopman
Coty Benelux BV
Lees verder
Uitstekende vertalingen, spoedjes zijn geen probleem en verder altijd snel.
Yvonne van Vliet
Yvonne van Vliet
Le Rocchine S.P.A.
Lees verder
Goede service, snel en professioneel!!!
Susan van Empel
Susan van Empel
Boots
Lees verder
We zijn erg tevreden over de diensten van Duo. Correct, snel en conform afspraak. Top.

Cases

Dior

We vertalen voor Dior regelmatig sprookjesachtige teksten over geuren, luxe verzorging en make-up. Lees meer over onze samenwerking!

Lees meer »