Case study

Protest Sportswear

Bij Protest Sportswear, een Nederlandse producent van sportkleding, draait alles om plezier.

Het bedrijf werd opgericht door een groep Nederlandse snowboarders met een duidelijke visie: ze wilden trendy en functionele sportswear voor andere sportfanaten maken. Hun zomercollectie richt zich met name op surfers, terwijl de wintercollectie – met de kenmerkende streetwearlijn – is toegespitst op snowboarders en andere wintersporters. Van surfshorts en -shirts, tot skisokken, thermo ondergoed en snowboardbroeken: Protest heeft het allemaal.

Sinds onze samenwerking in het voorjaar van 2016 hebben we al veel collectieteksten voor bikini’s, boards, badlakens en allerlei andere artikelen (ook zonder b’s) vertaald voor Protest Sportswear. En daar is ook bij ons steeds één constante factor: plezier!

Ook een sportieve vertaling of een vertaling voor jouw fashion of beauty merk? Neem contact op met ons team, we gaan graag voor u aan de slag.

Deel dit bericht. Kies je platform!

Direct contact met onze projectmanagers?
+31 (0)43 3256339info@duovertaalburo.nl

Meer cases

The Coca-Cola Company

We vertalen sinds 2008 de wereldwijde communicatie van The Coca-Cola Company. Dat moet ook wel, met zo’n groot bereik. Lees meer over onze samenwerking!

Lees meer »

Zaanse Schans

Samen met de Zaanse Schans zorgen we ervoor dat ook toeristen de teksten van deze populaire trekpleister kunnen begrijpen. Lees meer over onze samenwerking!

Lees meer »