Content creatie

We hebben een passie voor woorden en talen. Uw boodschap op de best mogelijke manier overbrengen. We beperken ons daarom niet tot het vertalen van teksten: we maken ze zelf ook voor u. Onze ervaren, gespecialiseerde schrijvers schrijven elke tekst die u nodig heeft, van frequente social media berichten tot complete catalogi.

Copywriting

Op basis van uw input, al zijn het losse steekwoorden of een mondelinge bespreking, maken onze ervaren copywriters een aantrekkelijke, heldere tekst die uw organisatie en uw doelgroep perfect past. Bekijk onze expertises of neem contact op met ons team om de mogelijkheden te bespreken.

Transcreation

Soms is het beter om de bestaande tekst los te laten bij een vertaling. Bijvoorbeeld omdat niet alle stukken tekst even belangrijk zijn of omdat de tekst een andere aanpak nodig heeft, omdat de doelgroep daarom vraagt. In dat geval zorgen we bij Duo voor transcreation. We creëren dan een geheel nieuwe vertaling in de taal of talen die u wenst. Uiteraard blijft de basis, de boodschap en de betekenis van de originele tekst behouden.

Content creation

Uzelf of uw bedrijf presenteren of iets delen met een grote groep mensen? Online actief en vooral representatief zijn is dan essentieel. Met actuele, ijzersterke content in de taal van uw doelgroep.

Wij helpen u bij het creëren van die content. We kunnen aan de slag met uw eigen voorstel, maar we onze ervaren schrijvers kunnen ook zelf direct korte teksten schrijven, in iedere gewenste taal. Eenmalig of structureel. Zo helpen we u om online bekendheid te verwerven en een internationaal platform te creëren.

Vraag een offerte aan

Samen met Duo iets moois creëren? Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan of neem contact op met ons team om alle mogelijkheden te bespreken.

Direct contact met onze projectmanagers?
+31 (0)43 3256339info@duovertaalburo.nl

Cases

Koninklijke Mosa

We vertalen allerlei teksten voor Koninklijke Mosa, een schoolvoorbeeld van Nederlandse industrie en design. Lees meer over onze samenwerking!

Lees meer »

Zaanse Schans

Samen met de Zaanse Schans zorgen we ervoor dat ook toeristen de teksten van deze populaire trekpleister kunnen begrijpen. Lees meer over onze samenwerking!

Lees meer »