Food & leisure

SMAAKVOL. AFGEWOGEN.

In de wereld van food, beverage en leisure draait alles om ruiken, proeven en beleven. Bedrijven en merken in deze branches weten precies hoe zij de liefhebbers van hun producten kunnen vinden en aan hen kunnen binden. En dat moet natuurlijk in iedere taal kunnen. Duo vertaalburo helpt u daarbij. We kiezen onze woorden zorgvuldig en altijd naar de smaak van de opdrachtgever.

Food + leisure vertalingen voor onze klanten

De branches food & beverage en leisure zijn erg veelzijdig. Zo voeren we geregeld vertaalopdrachten uit voor klanten als Coca-Cola Company, Daily Fresh Food, PLUS Retail, Oostwegel Collection en GaiaZOO Kerkrade.

Voor deze bedrijven, en vele andere binnen het vakgebied, vertalen we onder andere productinformatie, kwartaalberichten, persberichten, websites en marketingmateriaal als brochures, reclames, social media content, etiketten en labels.

Een kwestie van creatieve smaak

We vertalen niet alleen bij Duo: we helpen u ook creëren. Onze gespecialiseerde copywriters schrijven de teksten die u nodig heeft, geheel naar uw smaak. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om lange teksten of het creëren van social media content: wij ondersteunen u graag. We kunnen daarbij ook verschillende dtp-diensten en andere extra diensten leveren.

Vraag een offerte aan

Onze expertise ervaren? Vraag nu een vrijblijvende offerte op maat aan of lees meer over Duo. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met ons team!

Direct contact met onze projectmanagers?
+31 (0)43 3256339info@duovertaalburo.nl

Wat onze klanten zeggen:

Sara Creemers
Sara Creemers
Riverdale
Lees verder
Snelle service met persoonlijke benadering. Ook bij lastminute aanvragen altijd behulpzaam en super snelle levering. Wij zijn meer dan tevreden!
Frans de Bray
Frans de Bray
Oad Groep BV
Lees verder
Een fijn bedrijf, aardige medewerk(st)ers - heel wat waard - een snelle service, alles kan in overleg en vertrouwen; kortom, geen reden om een ander Vertaalbureau te zoeken.
Carla Koopman
Carla Koopman
Coty Benelux BV
Lees verder
Uitstekende vertalingen, spoedjes zijn geen probleem en verder altijd snel.
Yvonne van Vliet
Yvonne van Vliet
Le Rocchine S.P.A.
Lees verder
Goede service, snel en professioneel!!!
Susan van Empel
Susan van Empel
Boots
Lees verder
We zijn erg tevreden over de diensten van Duo. Correct, snel en conform afspraak. Top.

Cases

The Coca-Cola Company

We vertalen sinds 2008 de wereldwijde communicatie van The Coca-Cola Company. Dat moet ook wel, met zo’n groot bereik. Lees meer over onze samenwerking!

Lees meer »