Kunst & architectuur

MOOI. GEDEGEN.

Onze vertalingen staan als een huis. We beschouwen ze als bouwwerken, waarbij de zinnen mooi in elkaar schuiven en de woorden dienen als bouwstenen. Zeker wanneer het gaat om teksten over kunst en architectuur. Onze gespecialiseerde vertalers denken er net zo over. Zij hebben niet alleen uw doeltaal als moedertaal, ze hebben ook uitgebreide ervaring binnen het vakgebied.

Is er bouwkundig inzicht nodig voor uw vertaalproject? Dan selecteren wij een vertaler die hierover beschikt.

IJzersterke vertalingen voor onze klanten

We voeren geregeld vertaalopdrachten uit voor onder andere het Kröller-Müller Museum, het Bonnefantenmuseum, het Rembrandthuis Museum, het Zaans Museum, VenhoevenCS architecture+urbanism, Centre Céramique, het Limburgs Museum en Het Scheepvaartmuseum.

Voor hen, en vele andere klanten binnen de vakgebieden van kunst en architectuur, vertalen we onder andere beschrijvingen van designproducten, museum- en tentoonstellingsteksten, artikelen voor architectuurtijdschriften en –vakbladen, bouwprojectinformatie, naslagwerken en boeken.

Laten we samen creëren

We kunnen u ook helpen creëren van uiteenlopende content. Onze gespecialiseerde en ervaren schrijvers maken elke tekst die u nodig heeft: van het creëren van content voor uw social mediakanalen tot complete artikelen, magazines of catalogi. Duo levert daarnaast ook een aantal extra diensten om uw vertaalprojecten te ondersteunen. Zo kunnen we u werk uit handen nemen met onze dtp-diensten, editing en post-editing en ondertiteling.

Vraag een offerte aan

De expertise van Duo ervaren? Vraag een geheel vrijblijvende offerte op maat aan, lees meer over Duo of neem contact op met ons team.

Direct contact met onze projectmanagers?
+31 (0)43 3256339info@duovertaalburo.nl

Wat onze klanten zeggen:

Sara Creemers
Sara Creemers
Riverdale
Lees verder
Snelle service met persoonlijke benadering. Ook bij lastminute aanvragen altijd behulpzaam en super snelle levering. Wij zijn meer dan tevreden!
Frans de Bray
Frans de Bray
Oad Groep BV
Lees verder
Een fijn bedrijf, aardige medewerk(st)ers - heel wat waard - een snelle service, alles kan in overleg en vertrouwen; kortom, geen reden om een ander Vertaalbureau te zoeken.
Carla Koopman
Carla Koopman
Coty Benelux BV
Lees verder
Uitstekende vertalingen, spoedjes zijn geen probleem en verder altijd snel.
Yvonne van Vliet
Yvonne van Vliet
Le Rocchine S.P.A.
Lees verder
Goede service, snel en professioneel!!!
Susan van Empel
Susan van Empel
Boots
Lees verder
We zijn erg tevreden over de diensten van Duo. Correct, snel en conform afspraak. Top.

Cases