Case study

Dior

Het Franse modehuis Christian Dior behoort tot de absolute top in de wereld van parfums, mode, make-up en gezichtsverzorging.

Vertalen voor Dior is bijzonder. We werken regelmatig met sprookjesachtige teksten over geuren, luxe verzorging en make-up. Deze vertalen we tot poëtische verhalen, over de beleving van geur bijvoorbeeld. Weelderige, meevoerende termen als vetiver, muskus en partituur zijn voor ons bij Duo inmiddels al standaard vocabulaire.

Vertalen in deze fashion- en beautybranche is een eigen, uitdagende tak van sport, maar een prachtige opdracht. We vertalen voor Dior bijna uitsluitend naar het Nederlands. Ook een uitdagende vertaalopdracht liggen? Neem contact op met ons team, dan kijken we samen wat we voor u kunnen betekenen!

Deel dit bericht. Kies je platform!

Direct contact met onze projectmanagers?
+31 (0)43 3256339info@duovertaalburo.nl

Meer cases

Zaanse Schans

Samen met de Zaanse Schans zorgen we ervoor dat ook toeristen de teksten van deze populaire trekpleister kunnen begrijpen. Lees meer over onze samenwerking!

Lees meer »

The Coca-Cola Company

We vertalen sinds 2008 de wereldwijde communicatie van The Coca-Cola Company. Dat moet ook wel, met zo’n groot bereik. Lees meer over onze samenwerking!

Lees meer »