Webshop vertalen

Webshops bevatten een hoop informatie. Uw kopers willen natuurlijk van elk product weten wat het is, hoe het gebruikt kan worden en hoe het zit met levertijden, garantie en retourneren. En dan is het ook nog belangrijk dat de informatie en het aanbod actueel en overzichtelijk gehouden wordt én dat alle informatie past bij de identiteit en het gevoel van uw bedrijf. Best een pittige klus, zeker als het gaat om een internationale webshop in meerdere talen.

Webshop vertalen bij vertaalbureau Duo

Fashion of beauty, designproducten of food: we hebben ruimschootse ervaring met het vertalen van de complete content van webshops. Van productspecificaties tot leverinformatie, van navigatie-items tot meta-omschrijvingen, bij Duo is uw webshop vertaling in goede handen. We vertalen uw content naar zoveel talen als u wilt.

Ook uw webshopsysteem maakt voor ons niet uit. WooCommerce of Magento: Duo kan ermee uit de voeten. We kunnen direct in uw online omgeving vertalen. U hoeft dan niet alle informatie te kopiëren, onder elkaar te zetten en na vertaling weer één voor één terug te plaatsen. Handig, slim, snel én goedkoper. Heeft u naast een webshop ook een andere website voor uw bedrijf? We maken bij Duo ook websitevertalingen!

Webshop vertalen: vergeet de lokalisatie niet

Een webshop vertaling gaat om meer dan het vertalen van productbeschrijvingen, buttons en interface-elementen. Lokalisatie, het aanpassen van de webshop aan het land waarin het gebruikt gaat worden, is ook erg belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan valuta, btw en juridische elementen. Doorgaans maken webshops deze lokalisatieopties zelf al beschikbaar. Mocht dit niet het geval zijn, dan vertalen we deze elementen natuurlijk ook graag voor u.

Offerte aanvragen voor uw webshop vertaling

Webshop laten vertalen of wilt u meer weten over Duo Vertaalburo? Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan, lees meer over Duo of neem contact op met ons team!

Direct contact met onze projectmanagers?
+31 (0)43 3256339info@duovertaalburo.nl

Cases

Koninklijke Mosa

We vertalen allerlei teksten voor Koninklijke Mosa, een schoolvoorbeeld van Nederlandse industrie en design. Lees meer over onze samenwerking!

Lees meer »

Zaanse Schans

Samen met de Zaanse Schans zorgen we ervoor dat ook toeristen de teksten van deze populaire trekpleister kunnen begrijpen. Lees meer over onze samenwerking!

Lees meer »