• FOOD & LEISURE

    SMAAKVOL. AFGEWOGEN.

    <p>SMAAKVOL. AFGEWOGEN.</p>
offerte aanvragen opdracht plaatsen

of bel direct +31 (0)43 3256339

EEN KWESTIE VAN SMAAK

Ruiken, proeven, beleven. Bedrijven en merken in de wereld van food, beverage en leisure weten precies hoe ze de liefhebbers van hun producten kunnen vinden en binden. Dat moet natuurlijk lukken in élke taal. Daar zijn we ons bij Duo van bewust. Daarom kiezen we de woorden zorgvuldig en naar de smaak van elke opdrachtgever.

Binnen dit vakgebied vertalen wij onder andere websites, brochures, reclame, social media content, persberichten, etiketten, productinformatie en kwartaalberichten.

Onze klanten

We werken onder andere voor: Coca-Cola Company, Bacardi, Daily Fresh Food, Plus Retail, Gastronomixs, Minami Nutrition, Douglas Laboratories, La Bergere Hospitality Group, Camille Oostwegel Groep, Thermae 2000, Zaanse Schans, NH Hotels, Van der Valk Hotel, GaiaPark Kerkrade Zoo

Meer over DUO vertaalburo offerte aanvragen

Kan ik u helpen?

# Judith van de Bergh
Projectmanager
+31 (0)43 3256339
Al jaren werken wij met veel plezier met Duo als vast vertaalburo voor onze veelal culinaire teksten. Het team van Duo is bijzonder professioneel, positief, denkt graag mee en komt alle (maar dan ook echt alle!) afspraken na. Een beter vertaalburo kunnen wij ons niet wensen :)!
Els van der Kruijs   Gastronomixs
Nog niet eerder heb ik samengewerkt met DUO. Vandaag heb ik gebeld met een spoedopdracht, een vertaal opdracht van een Nederlandse melkpoederverpakking absoluut geen makkelijke opdracht. Gezien de urgentie van de opdracht heb ik gevraagd of het mogelijk was om dit vandaag nog te realiseren. Geen probleem was het antwoord!
Paul Seijben   Robin Food Ltd.
Duo vertaalburo is perfect: snel, goedkoop, voor mij althans en ze eten smakelijk mijn kroketten. Een simpel Nederlands spreektaal briefje wordt binnen de kortste tijd vertaald in perfect geschreven Engels, klasse.
Jean Debeij   Kroketten serveerbedrijf Margraten