Offerte aanvragen

Dankzij ons woordtarief kunnen we altijd een sluitende offerte afgeven. Dat maakt het voor u helder en duidelijk. Wilt u een offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in. Of stuur via uw eigen browser een e-mail naar info@duovertaalburo.nl. Benoem wat er moet worden vertaald en vermeld uw contactgegevens. Binnen een half uur (tijdens kantooruren) ontvangt u een offerte die we graag met u doornemen.

Vertaling

Talen

Brontaal

Brontaal1
Brontaal2
Brontaal3

Gewenste doeltaal of -talen

Doeltaal1
Doeltaal2
Doeltaal3

Extra opties

Uw wensenpakket uitbreiden met extra opties  

U heeft nu gekozen voor een standaardvertaling. Een standaardvertaling is vertaling uitgevoerd door een professionele native-speakervertaler en gecontroleerd door een vakkundig revisor waarbij gewerkt wordt volgens de gecertificeerde werkwijze conform de normen van ISO-9001. In bepaalde gevallen is een conceptvertaling goed genoeg (documenten voor intern gebruik bijvoorbeeld). In de praktijk betekent dit dat de vertaling wordt afgeleverd als draft en niet gescreend is door een tegenlezer.

Conceptvertaling:

Conceptvertaling

Mogelijk wilt u uw wensenpakket uitbreiden. Hieronder vindt u een aantal opties om uw vertaling optimaal af te stemmen op de gewenste output.

Ja ik wil:


Contactgegevens

Aanhef

Kortingsmogelijkheden

Kortingsmogelijkheden

Heeft u een vertaalopdracht met een hoog woordvolume? Neem dan contact met ons op om de kortingsmogelijkheden door te nemen.