• MEDISCH & FARMACEUTISCH

    FEILLOOS. SOLIDE.

    <p>FEILLOOS. SOLIDE.</p>
offerte aanvragen opdracht plaatsen

of bel direct +31 (0)43 3256339

uw zorg is de onze

Het medische en farmaceutische vakgebied is breed en bijzonder complex. Bij Duo werken we met de beste medische vertalers, specialisten in hun vakgebied. Ze zijn op de hoogte van de laatste informatie en bekend met de verschillende taalregisters. U kunt er zeker van zijn dat de vertaling de meeste recente QRD-template volgt en in overeenstemming is met de MedDRA terminologie.

Binnen dit vakgebied vertalen wij onder andere klinisch onderzoek, medische hulpmiddelen, marktintroductieteksten, patiëntenbijsluiters, handleidingen, veiligheidsinformatiebladen en verpakkingsteksten.

Onze Klanten

We werken onder andere voor: Medtronic, Johnson & Johnson Medical, Bayer Medical Care B.V., Galderma Benelux B.V., ACIST Europe B.V., ViCentra B.V., CORDIS, UCB Pharma, AZM, IN2PHARMA NV, Focus Cura Groep B.V., HSI - Medisch Centrum de Wittevrouwenhof

Meer over DUO vertaalburo offerte aanvragen

Kan ik u helpen?

# An van Duivendijk
Projectmanager
+31 (0)43 3256339
Ik ken geen ander bedrijf dat zo vriendelijk en flexibel reageert op aangevraagde diensten. Complimenten, ook voor de opgeleverde vertaal kwaliteit!
John Wijenbergh   Maastricht Hart+Vaat Centrum
Altijd een super service, snelle reactie tijd en proberen altijd dat extra beetje voor je te doen! Erg fijn samenwerken.
K. van Zelst   Galderma Benelux B.V.
Ben heel tevreden over de vertalingen die we van Duo vertaalburo krijgen. Snelle service en prima kwaliteit! Super!!!!
Marina   Atrium Innovations Belgium