Over Duo Vertaalburo

Vertalen is meer dan het omzetten van woorden. Vertalen is begrijpen en communiceren in een andere taal. Daar is gevoel en expertise voor nodig. Al 25 jaar begrijpt Duo Vertaalburo de nuances van het vak en verzorgen we de beste vertalingen.

Meet the team

Vertalen is mensenwerk en echte kwaliteit komt van binnen. Bij Duo vertalen we met gevoel en zetten we goed opgeleide vertalers met specifieke vakkennis in. Daarnaast snappen onze projectmanagers wat u beweegt en zorgen ze ervoor dat uw vertaalprojecten soepel verlopen.

Op onze teampagina maakt u kennis met al onze collega's!

Een internationaal klantenbestand

Wij zijn trots op onze klanten. Doordat ons klantenbestand bekende namen uit bijna elke mogelijke branche in meerdere landen omvat, is er bijna geen vertaalproject of talencombinatie denkbaar dat onbekend terrein voor ons is.

Bij Duo kunt u terecht voor elk vertaalproject. Van secure juridische vertalingen tot vertalingen waarbij het vertalen niet slechts het omzetten van woorden is, maar waar het gaat om het overbrengen van de achterliggende lading van de boodschap.

Meer weten over ons werk voor onze diverse klanten? Lees dan onze casestudy’s.

Maatwerk in onze werkwijze

Door onze jarenlange ervaring weet ons team hoe ze zelfs de meest complexe projecten aan moeten pakken. Onze projectmanagers stellen de juiste vragen en selecteren de juiste vertalers voor elk denkbaar vertaalproject.

Het vertalen van een brochure over duurzame energie of een technische vertaling van een instructie voor een graafmachine vraagt om een geheel andere aanpak dan een advertorial over gezichtsverzorging of het vertalen van webshops.

Ons team zorgt voor een gedegen planning en maakt de kosten en levertijd transparant en inzichtelijk. Weten of Duo Vertaalburo bij u past als (nieuwe) vertaalpartner? Neem dan contact met ons op of neem de proef op de som door het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte.

offerte aanvragen